קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מנדרינה סמיפרדו עם שקדים מלוחים פריך

מנדרינה סמיפרדו עם שקדים מלוחים פריך
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קלמנטינה חצי פרדו עם שקדים מלוחים פריכים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 726 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סודה לשתיה, מים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tangerine Semifreddo (סופלה מנדרינה קפוא), פריך, מלוח, פריך Roca שקדים, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל גדול מעוטר אפייה sheetwith 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2
מערבבים סוכר, סירופ תירס, 1 כוס מים, ו 1/4 כפית בסיר גדול כבד. מערבבים overmedium חום עד הסוכר מתמוסס. Attachcandy מדחום לצד פאן. Increaseheat בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. ללא ערבוב עד התערובת הופכת amberand מדחום רושם 166° ל340, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום;מיד מערבבים הנותרים 1 כף, ואז שקדים וסודה לשתייה (תערובת יהיה בועה). עבודה במהירות, pourmixture החוצה על גיליון אפייה מוכן.באמצעות מרית מתכת אופסט, להפיץ במהירות תערובת לתוך מלבן 15x10 אינץ ' לא סדיר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מפזרים 1 כפית מלח ים באופן שווה overbrittle. מגניב שביר לחלוטין ב roomtemperature עד המשרד, על 2 hours.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.לשבור שביר לחתיכות לא סדירות ו storein מיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
5
קוצצים בגסות מספיק tomeasure שביר 1 1/2 כוסות; לאחסן להכיל אטום תוך ביצוע תערובת semifreddo.
1
קו 9x5x3 אינץ ' מחבת metalloaf עם 2 שכבות של פלסטיק לעטוף, משאיר overhang נדיב על כל הצדדים. קערת Filllarge עם קוביות קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חלמונים Whiskegg, 1/2 כוס סוכר, מיץ מנדרינה, וקליפת מנדרינה בקערת מתכת בינונית.הגדר קערה עם תערובת חלמון על סיר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
מנדרינהמנדרינה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תערובת Whisk constantlyuntil מתעבה ומד readthermometer מיידי מוכנס לתוך אוגרי תערובת 160 & Deg; f, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר קערה מעל מים חמים ולהגדיר מעל קערה עם מי קרח. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות mixtureuntil עבה וקריר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר קערה מעל מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים קרם בקערה גדולה אחרת untilpeaks טופס; להפריש. באמצעות כופתאות נקיות, להכות חלבונים ביצה גדולבקערה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה add1 / 2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, והכה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 חלבוני ofeg לתערובת חלמון כדי להבהיר.מקפלים בלבנים הנותרים 2 תוספות.מקפלים קצפת ב 2 תוספות עדפשוט incorporated.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים 1/3 של תערובת semifreddo (about3 כוסות) באופן שווה במחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
מפזרים 3/4 גביעים פריכים באופן שווה מעל. חזור על layeringwith חצי הנותרים תערובת semifreddo;מפזרים הנותרים 3/4 כוס שביר מעל, אזקרא נשאר תערובת semifredddo מעל(מחבת כיכר יהיה מלא מאוד תערובת יהיה סוף מעט מעל פאן). מקפלים plasticwrap מעל semifreddo כדי לכסות.תקפא בן לילה. לעשות קדימה: יכול להיות made2 ימים קדימה. שמור קפוא.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
להביא מיץ מנדרינה וhoney להרתיח בסיר קטן כבד overmedium-חום גבוה, ערבוב מדי פעם.מרתיחים עד התערובת היא syrupy ומופחתכדי נדיב 1/3 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 10minutes.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
העברה לקערה; מגניב לחלוטין.מערבבים במקטעים מנדרינה. לעשות קדימה: Canbe עשה 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הפוך semifreddo על מגש.
4
Removeplastic לעטוף. לטבול סכין גדול לתוך מים חמים, לנגב יבש, ולאחר מכן לחתוך חצי פרדו חצייה לפרוסות 1 אינץ ' עבה, סכין טבילה intowater וניגוב יבש לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
פלסה 1 פרוסה על כל צלחת. כפית ברוטב מנדרינה חצי מטר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
1
מלח ים מלדון יש גבישים רכים,בצורת פירמידה מתון flavor.It ' s זמין בכמה חנויות מאכלים מיוחדים ומ igourmet.com.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא להפוך את הקינוח הזה יותר מאשר שני ימים קדימה. הפריך הקצוץ ב thesemifreddo יהיה לרכך ועלול להפוך thedessert רך מדי לחתוך.