קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנה חמה של אורז בר

מנה חמה של אורז בר
מנה חמה של אורז פרא עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת מכילה 146 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-12 מנות. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו שקדים, טימין, אורז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 63% . מנת אורז ברוקולי , מנת אורז או אורז , ועטיפת אורז פראי קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה, יוצקים מים על אורז; לתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל1/4 כפית כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים ומניחים בצד. במחבת משחימים בשר בקר טחון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לְנַקֵז; להוסיף לאורז עם שאר החומרים למעט שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
העבר ל-13 אינץ'. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעתיים.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים שקדים מעל; אופים, ללא כיסוי, 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה