קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

מניקוטי עוף

מניקוטי עוף
עוף מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 442 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטריות, מים, נקניק טחון עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קליפות דקיקות של עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים וקוקו ליים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. נסו מניקוטי עוף, מניקוטי עוף, ו קיצור עוף מניקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375*. משפשפים אבקת שום מעל עוף; חותכים ל -1 אינץ'. רצועות. ממלאים עוף בקליפות מניקוטי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מניקוטימניקוטי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים 1 כוס רוטב ספגטי בכל אחד משני 13 על 9 אינץ ' משומן. אפיית כלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים שמונה קליפות מניקוטי ממולאות בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
4
מפזרים נקניקיות ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
יוצקים את רוטב הספגטי שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
מטפטפים מים סביב קצה כל מנה. מכסים ואופים 65-70 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד והפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®