זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה חריפים, ו אריסה פיקנטית מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
3
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הפסטה עם קוביות הגבינה ויוצקים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור
לסובב חבלי ליקריץ
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל יבש, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
אבקת חרדל
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
5
מוסיפים את השמנת החמוצה, ביצה, שמנת כבדה, חצי וחצי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
6
יוצקים את הפסטה ומכסים עם גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
אופים חשוף עד העליון הוא רק מתחיל חום, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
8
בינתיים, לחתוך את הלחם לריבועים בגודל קרוטון. במחבת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה, להוסיף את קוביות הלחם וטוסט עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
1/4 פאונד פטריות מורל
מים נוספים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
9
מפזרים את קוביות הלחם על גבי מקרוני וגבינה ואופים עד חום זהוב, כ -10 דקות יותר.