מקרל עם תפוחי אדמה מרוסקים אורגנו
מקרל עם תפוחי אדמה מרוסקים ואורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 624 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פילה מקרל על העור, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה יוונית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד יוגורט יווני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים, תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם חלב חמאה, ו תפוחי האדמה הכתושים של סבתא.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מוסיפים מים לכריכה, ומתבלים במלח כשר. מביאים להרתיח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 10-12 דקות.
בינתיים, broiler preheat.
מקציפים יוגורט, מיץ לימון וחומץ בקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל כשרים. רוטב Setyogurt בצד.
מניחים תפוחי אדמה על גיליון אפייה הוכחה broiler ו, באמצעות תחתית של קערה קטנה או כוס מדידה, לחץ על תפו " א כדי שטוח מעט.
מוסיפים שום, טפטוף עם 4 כפות שמן, וזורקים למעיל; מתבלים במלח ופלפל כשרים. עגבניות צלוי עד חום זהוב, 10-12 דקות.
לשפשף בצד העור של מקרל עם נשאר1 כף שמן; העונה עם koshersalt ופלפל.
מקום, צד העור למעלה, על גבי תפוחי אדמה צלוי עד דגים opaquethroughout והעור הוא פריך, 10-12 דקות.
הסר מהתנור העליון עם אורגנו וגרידת לימון.
רוטב יוגורט כפית על כל פלטה העליון עם תפוחי אדמה ודגים; sprinklewith מלח ים.
בס שחור, branzino, סנאפר, או פילה פורל
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו