קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרג'ולין קוקוס-שוקולד

מרג'ולין קוקוס-שוקולד
Marjolaine קוקוס-שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, הרום, החלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Majorly שיפור Marjolaine, לא בר תלוליות של אמא שלך-שוקו חם עם רום קוקוס, קוקוס קלוי וטפטוף שוקולד תוצרת בית, ו קרם הקוקוס של הרשי נשיקות & עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קוקוס.

הוראות

1
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף ברום. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 325°f. קו 17x11-inch מסגרת אפייה גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קוקוס, 1/3 כוס סוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר נשאר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת קוקוס לתוך מרנג רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים מרנג באופן שווה על קלף על גיליון מוכן, מכסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים עד הזהב אור רק קפיץ לגעת, על 20 דקות (מרנג יהיה רך). מגניב לגמרי על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף ברום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בואו זיגוג לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעובה ו להפיץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
6
חותכים סביב קצוות של מקצפת כדי לשחרר. הפוך מרנג על נייר שעווה. לקלף קלף.
7
חותכים מרווה לרוחב במחצית, ואז לחתוך לאורכו בשלישים, ויוצרים שישה 8 1/2x3 2/3 אינץ ' מלבנים.
8
לחתוך חתיכת קרטון לתוך 8 1/2x3 2/3 אינץ מלבן; לכסות קרטון עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מניחים 1 מרנג מלבן על קרטון.
10
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח ganache רק עד בהיר יותר ומוצק מספיק כדי להפיץ. באמצעות מרית אופסט, להפיץ 3 כפות נדיבות ganache באופן שווה על מרנג. למעלה עם מלבן מרנג שני; לחץ כדי לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מרית אופסטמרית אופסט
11
מורחים 3 כפות גנאש מעל. חזור על הנוהל עם עוד 3 מלבני מרנג ונותר גנאש. למעלה עם הנותרים מלבן מרנג. עוגת צמרמורת עד ganache הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מניחים עוגה על המדף מעל תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מורחים העליון ואת הצדדים של עוגה עם כמה זיגוג. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
מקום קערה עם זיגוג הנותרים במחבת של מים רותחים בקושי לחמם רק עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך זיגוג רושמים 32°.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
יוצקים זיגוג מעל העוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים, מתפשט באופן שווה על פני הצדדים. באמצעות מרית, לאסוף זיגוג עודף על גיליון; להפיץ על פני הצדדים של עוגה כדי לכסות. לחץ קוקוס קלוי על זיגוג מעל התחתון 1 אינץ ' של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
להעביר עוגה לצלחת. צמרמורת עד זיגוג מוגדר, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)
18
באמצעות סכין משונן, לחתוך לרוחב עוגה ל 8 פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
19
העבר לצלחות.
20
* זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון טבעי.