מרג'ולין קוקוס-שוקולד
Marjolaine קוקוס-שוקולד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, הרום, החלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Majorly שיפור Marjolaine, לא בר תלוליות של אמא שלך-שוקו חם עם רום קוקוס, קוקוס קלוי וטפטוף שוקולד תוצרת בית, ו קרם הקוקוס של הרשי נשיקות & עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קוקוס.
הוראות
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
להקציף ברום. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 325°f. קו 17x11-inch מסגרת אפייה גיליון עם נייר קלף.
מערבבים קוקוס, 1/3 כוס סוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר נשאר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת קוקוס לתוך מרנג רק עד incorporated.
מורחים מרנג באופן שווה על קלף על גיליון מוכן, מכסה לחלוטין.
אופים עד הזהב אור רק קפיץ לגעת, על 20 דקות (מרנג יהיה רך). מגניב לגמרי על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
יוצקים קרם על שוקולד; להקציף עד שוקולד נמס וחלק.
בואו זיגוג לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעובה ו להפיץ, על 1 שעה.
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
חותכים סביב קצוות של מקצפת כדי לשחרר. הפוך מרנג על נייר שעווה. לקלף קלף.
חותכים מרווה לרוחב במחצית, ואז לחתוך לאורכו בשלישים, ויוצרים שישה 8 1/2x3 2/3 אינץ ' מלבנים.
לחתוך חתיכת קרטון לתוך 8 1/2x3 2/3 אינץ מלבן; לכסות קרטון עם לסכל.
מניחים 1 מרנג מלבן על קרטון.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח ganache רק עד בהיר יותר ומוצק מספיק כדי להפיץ. באמצעות מרית אופסט, להפיץ 3 כפות נדיבות ganache באופן שווה על מרנג. למעלה עם מלבן מרנג שני; לחץ כדי לדבוק.
מורחים 3 כפות גנאש מעל. חזור על הנוהל עם עוד 3 מלבני מרנג ונותר גנאש. למעלה עם הנותרים מלבן מרנג. עוגת צמרמורת עד ganache הוא מוצק, על 1 שעה.
מניחים עוגה על המדף מעל תבנית אפייה מעוטרת.
מורחים העליון ואת הצדדים של עוגה עם כמה זיגוג. תרגע 30 דקות.
מקום קערה עם זיגוג הנותרים במחבת של מים רותחים בקושי לחמם רק עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך זיגוג רושמים 32°.
יוצקים זיגוג מעל העוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים, מתפשט באופן שווה על פני הצדדים. באמצעות מרית, לאסוף זיגוג עודף על גיליון; להפיץ על פני הצדדים של עוגה כדי לכסות. לחץ קוקוס קלוי על זיגוג מעל התחתון 1 אינץ ' של עוגה.
להעביר עוגה לצלחת. צמרמורת עד זיגוג מוגדר, לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)
באמצעות סכין משונן, לחתוך לרוחב עוגה ל 8 פרוסות.
* זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון טבעי.