קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

מרכז צעצוע חוף

מרכז צעצוע חוף
מרכז צעצוע החוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2758 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 177g של שומן למנה. אם יש לך שוקולד, שוקולד חלב, חמאת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקקאו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,BB ימי שני: עוגיות קקאו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו מרכז לואאו, עוגת היום המרכזי, ו מרכז פירות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך בסיס: השתמש רצועות אלומיניום גמישות או טבעת עוגה גדולה מאוד כדי ליצור בסיס. הבסיס שעשיתי היה בקוטר 19 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
מניחים אותו על משטח נייר קלף מרופד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
מגלגלים פיסת נייר קלף באורך 35 אינץ 'לתוך קונוס בעל קוטר תחתון של 2 1/2 אינץ' ומתחדד עד לנקודה מסוימת. תסגור את זה. חתיכה זו תתמוך עובש כדי לוודא שהוא ארוך מספיק ועבה מספיק כדי לתמוך המרכזי שאתה עושה. הגדר את החרוט על קצה ולמלא עם שוקולד מריר. כאשר הוא מלא, הפוך את החרוט מעל קערת השוקולד ומאפשר לשוקולד העודף לזרום בחזרה לתוך הקערה. ספין קונוס כך השוקולד בפנים מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בואו להגדיר. כאשר השוקולד נקבע, חזור על צעד זה עוד כמה פעמים. אתה רוצה קונוס להיות חסון כי שאר הקישוט ינוח על קונוס זה. אפשר קונוס השוקולד להגדיר עד קשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
הסר את נייר הקלף. השתמש בסכין חם כדי לקצץ את הבסיס של החרוט כך שהוא שטוח. לאחר מכן השתמש בסכין כדי צלקת בתחתית החרוט והבסיס. אתה רוצה לעשות את זה קצת מרקם כך שהוא יהווה חותם טוב יותר לבסיס. השתמש בשוקולד מוחם כדי להדביק את המוט לבסיס. מקם אותו היטב, כך שתוכל לנוח שוקולד יצוק נגד זה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
הפוך את הדליים, דגים, כוכב ים, לובסטר, וקליפות תביעה: טיפ: החלף את התבניות באמצעות שוקולד לבן, כהה וחלב כדי להפוך את המרכזי מעניין יותר. השתמש מצקת כדי למלא עובש עם שוקולד. כשהוא מלא, רוקן אותו לתוך קערת השוקולד. החלק הפנימי של התבנית צריך להיות מצופה באופן שווה עם שוקולד. נגב את קצה התבנית נקי בצד של הקערה ומניח אותו הפוך על מתלה חוט להציב מעל תבנית אפייה. לאחר השוקולד מתחיל להקשיח, על 5 דקות, לגרד את הקצה נקי עם סכין קילוף. כשהשוקולד שוקע, הוא מתכווץ או נסוג מצדי העובש. קצה נקי ימנע ממנו להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור לשוקולד להקשיח. Unmold. חזור עם כמה פגז או דג תבניות כמו שאתה רוצה. כדי להפוך את הפרחים והעלים: השתמש במכחול כדי להחיל צבע על החלק הפנימי של כל פרח ועובש עלה שבו אתה בהשראת לעשות זאת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מניחים שוקולד לבן בקורנית ולהשתמש בו כדי למלא כל אחת מהתבניות הצבועות. הקש על התבניות על פני השטח כדי לעזור לבועות האוויר לברוח. לאחר השוקולד מתחיל להקשיח, על 5 דקות, לגרד את הקצה נקי עם סכין קילוף. כשהשוקולד שוקע, הוא מתכווץ או נסוג מצדי העובש. קצה נקי ימנע ממנו להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור לשוקולד להקשיח. Unmold. חזור עם פרחים ועלים רבים כמו שאתה רוצה לעשות. אם אתה משתמש במברשת אוויר, פשוט למקם כמה טיפות של צבע בכלי הקיבול של מברשת האוויר לקשט את האובייקטים יצוק כפי שאתה השראה. אם אתה רוצה לצייר את חתיכות שוקולד יצוק, לערבב יחד כמה כפות של חמאת קקאו עם כמות קטנה של אבקת צבע מזון. זה יהיה קל יותר אם אתה משתמש במכונת יוגורט לאחסן ולחמם את הצבעים שלך. השתמש במכחול כדי לצייר כל חתיכה, החלת צבע שבו אתה השראה לעשות זאת. אתה יכול גם להחיל צבע ישירות על התבנית לפני מילוי אותו עם שוקולד. זה עובד טוב במיוחד עבור פרחי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הפוך אצות ועשב ים: לעשות 2 קרנטים ולמלא 1 עם שוקולד מריר מזג והשני עם שוקולד לבן מזג. השתמשו בשוקולד המריר כדי לצייר אצות על דף נייר קלף. חזור על אותה טכניקה באמצעות שוקולד לבן לצייר באופן אקראי על שוקולד מריר. השתמש באותה טכניקה כדי לצייר עשב ים. כאשר שוקולדים סטים, להסיר את נייר הקלף. הפוך את השמש: השתמש מרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שוקולד לבן מזג על גיליון של אצטט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אצותאצות
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסטמרית אופסט
7
תן לשוקולד לשקוע מעט. השתמשו בסכין חיתוך כדי לחתוך את השוקולד לצורת כוכב או שמש. הקוטר שעשיתי היה בערך 11 אינץ'. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט. צייר את הקישוט בהשראה. הפוך את תלתלים שוקולד: השתמש בלוק של שוקולד לבן. משוך מקלף ירקות מעבר לקצה כדי ליצור תלתלי שוקולד. השתמש תלתלים כדי לקשט את הבסיס של המרכזי ואת העוגות. להרכיב: השתמש בסכין שף חריף או חותך עגול קטן לחתוך חור בכל דלי החוף, כך שהוא יכול להיות ממוקם בעמוד התמיכה. כדי לעשות זאת, לחמם את הסכין או חותך תחת מים חמים מאוד לנגב אותו יבש. אם יש לך מבער, אתה יכול גם להשתמש בו כדי לחמם את המתכת. החזק את להב הסכין בצד של השוקולד שבו אתה רוצה לעשות את החתך. אל תלחץ על הסכין / חותך או השוקולד יישבר. אפשר לחום המתכת "לחתוך" דרך השוקולד על ידי המסת זה. השתמש יותר שוקולד כדי להדביק את השמש / כוכב לחלק העליון של מוט התמיכה. מסדרים את שאר הקישוטים בהשראה לעשות זאת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מבערמבער