מרנג קוקוס-פיסטוק
קוקוס-Pistachio Meringues נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 46 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, חלבונים ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מקצפת פיסטוק עם גרגרי קיץ, שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק, ו מרנג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 וממקמים מדפים באמצע ובשליש התחתון. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
במעבד מזון, דופק את הקוקוס, 1/3 כוס הסוכר ואת קורנפלור עד הקרקע דק. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם הקצף, להכות את חלבוני הביצה ומלח במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס.
מוסיפים את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, 1 כף בכל פעם, ומכים עד נוקשה. מקפלים בתערובת הקוקוס.
מעבירים את המרנג לשקית מאפה עם קצה כוכב 1/2 אינץ'. צינור 1/2 אינץ 'ערימות של מרנג על דפי האפייה, על 1 אינץ' זה מזה.
מפזרים את הפיסטוקים ואופים במשך 25 דקות, עד meringues הם מעט מאוד השחמה להגדיר אך לא יבש; להעביר את הסדינים מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע עבור אפילו אפייה. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה כ-8 אינץ ' ותנו למרינג לייבש במשך 1 שעה.
להעביר את דפי האפייה למדפים ולתת את העוגיות להתקרר לחלוטין.