מרציפן של חמש דקות
גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, ממתק ממתקים, קירש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרציפן תוצרת בית (מרציפן מבושל), מרציפן שוקולד, איך להכין מרציפן שוקולד, ו מרציפן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הדבק שקדים, סוכר ממתקים, ו 1 כף הברנדי בקערת הערבוב.
מערבבים על מהירות נמוכה עד שהכל משולב לחלוטין והבצק חלק וגמיש, כ 5 דקות.
אם אתה משתמש בידיים שלך: טופס הדבק שקדים לתוך עגול שטוח על משטח העבודה שלך. אבק מחצית הסוכר ' ממתקים על הסיבוב ולהתחיל ללוש אותו לתוך הדבק, קיפול הדבק על עצמו שוב ושוב.
טפטוף 1 כף של ברנדי על הבצק ולשים אותו. ברגע שהוא משולב, אבק את שארית הסוכר מעל הבצק ללוש עד שהוא משולב לחלוטין.
הבצק צריך להיות אחיד וגמיש. אם הוא יבש, מוסיפים עוד כמה טיפות של חומרי טעם (או מים חמים) ולושים עד שהוא מגיע לעקביות הרצויה; אם הוא דביק, קצת יותר סוכר של ממתקים.
חנות מרציפן, עטוף היטב בניילון נצמד, במקרר לפחות 3 חודשים.
קירש הוא ברנדי מזוקק דובדבנים. דובדבנים במיוחד משלימים שקדים מאז שני קשורים, ובורות דובדבנים יש טעם almondlike כי הוא הנתן ליקר (אשר לא כל כך רע swigged sipped בכוחות עצמו, או). אם אתה מעדיף, אתה יכול להשתמש 1 כף סירופ תירס קל או 1 כפית שקדים לחלץ במקום.
מתוך ספר הבישול ממתקים Liddabit: איך לעשות באמת ממתקים טעימים במטבח שלך על ידי ליז גוטמן & ג ' ן קינג. זכויות יוצרים © 2012 by Liz Gutman and Jennifer King; principal photography copyright © 2012 by Rachel Been. Published by Workman Publishing Company, Inc.