מרק אספרגוס קרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס שמנת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 288 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מים, פטרוזיליה, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק אספרגוס קרמי, מרק אספרגוס קרמי, ו מרק אספרגוס קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טיפים מן האספרגוס 1 1/2 אינץ ' מלמעלה טיפים חצי לאורכו אם עבה. שמורה לקישוט. קוצצים את גבעולי האספרגוס הנותרים לתוך סיבובים 1/4 אינץ'.2 להמס את החמאה בסיר 4 עד 5 ליטר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס הקצוץ (לא את קצות החנית) לבצל.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. תבשל עוד 5 דקות.3
מוסיף את המרק, מים, ותימין לסיר. להגדיל את החום לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד האספרגוס הם מכרז, 10 עד 15 דקות. בסוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.4 בעוד המרק מתבשל, בלאנש אספרגוס טיפים בסיר קטן של מים רותחים, מלוחים (כ 1 1/2 כפיות מלח לכל ליטר מים), עד הטיפים הם רק במכרז, על 2-4 דקות, בהתאם לגודל של האספרגוס.
ניקוז. לשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הבישול. תניח בצד.5 השתמש בבלנדר טבילה כדי למזג את המרק עד חלקה. (אם אתה משתמש בבלנדר זקוף, לעבוד בקבוצות קטנות, למלא לא יותר משליש את קערת הבלנדר בכל פעם, ולהחזיק את המכסה תוך מיזוג.) עבור מרקם שמנת, אם אתה רוצה, לחץ על מרק פיורה דרך מסננת או טחנת מזון. מערבבים בקרם. מערבבים את ורמוט וסחיטה של מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.