מרק בסגנון איטלקי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך בשר טחון, עגבניות משומר, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מרק עדשים בסגנון איטלקי, מרק בצל בסגנון איטלקי, ו מרק עוף עם אטריות בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת כבדה, לבשל בשר טחון ונקניק חזיר עם בצל, שום ופלפל ירוק עד הבשר מבושל דרך. בערך 15 דקות.
מסננים ומעבירים את התערובת לעציץ.
מוסיפים את השעועית הירוקה, קישואים, רוטב עגבניות ועגבניות משומר. מתבלים בסגנון איטלקי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 1/2 שעה.
מגישים חם עם קמצוץ גבינת פרמזן.