מרק בס מפוספס מ "המלכוד"
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הפסטו ופרחים: בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
חותכים את כל הפרחים והשמורה. קוצצים את הגבעולים והעלים ומעבירים למעבד מזון.
מוסיפים את צנוברים, שום, צלפים, וגרידת לימון ותהליך לקצוץ גס.
מוסיפים את הגבינה ואת כל שמן הזית ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להכין את המרק: בסיר גדול, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את קאיין ומבשלים כ -20 שניות.
מוסיפים את העגבניות, תפוחי האדמה, המניה, ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הקרם ואת בס פסים ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל, על 3 דקות.
הסר מהחום והוסף את פרחי הברוקולי השמורים.
מצקת את המרק לתוך קערות ולהעביר את הפסטו ליד השולחן כדי לעורר ב.
הערה: ניתן לקרר את הברוקולי rabe pesto ואת הפרחים הלבנים, בנפרד, בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים
567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
ברוקולי ראבה, גבעולים נמוכים לחתוך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
צלפים, מנוקזים וקצוצים1צביטה
קמצוץ פלפל קאיין7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מלאי דגים או מיץ צדפות1
שן שום, טחון21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
כרישה, לבן חלקים ירוקים חיוורים, פרוס דק2חתיכות טופי הית' בר
גרידת לימון מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קרם בהיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פרמזן מגוררת4שרימפס וורידים
פסטו ופרחים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צנוברים קלויים4שרימפס וורידים
מלח ופלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות מבושלות משומר, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פילה בס מפוספס, עור לחתוך לחתיכות 1 1/2 אינץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
Yukon זהב תפוחי אדמה, קלופים פרוס 1/4 אינץ ' עבה