קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק בס מפוספס מ "המלכוד"

מרק בס מפוספס מ
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בס פסים שלם, בס פסים בגריל, ו בס מפוספס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הפסטו ופרחים: בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ניקוז ומגניב.
3
חותכים את כל הפרחים והשמורה. קוצצים את הגבעולים והעלים ומעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את צנוברים, שום, צלפים, וגרידת לימון ותהליך לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את הגבינה ואת כל שמן הזית ואת מחית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
כדי להכין את המרק: בסיר גדול, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צ אודרצ אודר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
מוסיפים את קאיין ומבשלים כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
9
מוסיפים את העגבניות, תפוחי האדמה, המניה, ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שתפוחי האדמה רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מוסיפים את הקרם ואת בס פסים ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בס פסיםבס פסים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר מהחום והוסף את פרחי הברוקולי השמורים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
12
מצקת את המרק לתוך קערות ולהעביר את הפסטו ליד השולחן כדי לעורר ב.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
13
הערה: ניתן לקרר את הברוקולי rabe pesto ואת הפרחים הלבנים, בנפרד, בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

מרכיבים