מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו באגט, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק בצל צרפתי בסגנון מסעדה, מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, ו מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, שום, מלח, פלפל שחור ותימין עד בצל רך וחום, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק