צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? מרק בקר (קלדו דה רס) יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 386 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם צ'אק בקר, רוטב חם, דלעת צ' יוטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה אדיר. מרק בקר (קלדו דה רס), קלדו דה רס (מרק בקר מקסיקני), ו קלדו דה רס (מרק ירקות בקר מקסיקני) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שלב את קוביות צ ' אק הבקר ואת העצם עם 10 כוסות מים, שום ובצל בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים את המלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומצמצמים לרתיחה. מבשלים במשך 30 דקות. לאחר מכן חשפו והרחיקו את הקצף והשומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את הגזר, מקל הסלרי, דלעת הצ ' יוטה, התירס, הקישואים והכרוב. מכסים וממשיכים להתבשל עוד 30 דקות. מכבים את האש ומגישים חם עם טריזי ליים, רוטב חם וטורטיות תירס חמות.