מרק דלעת וגזר עם קרוטונים צרובים
מרק דלעת וגזר עם קרוטונים צרובים עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קליפת תפוז, גזר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק דלורית צלוי עם קרוטונים פפריקה, מרק דלורית עם קרוטונים מסוכר קינמון, ו מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
בצל קצוץ ושום ב 1 כף שמן חם בתנור הולנדי גדול 2 דקות או עד למכרז.
מוסיפים גזר ודלעת; לטגן 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מערבבים באורז.
חותכים פרוסות לחם למשולשים 1 אינץ', מברשת קלות עם הנותרים 1 כף שמן. סדר משולשים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד קלוי קלות.
תהליך תערובת ירקות בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים; לחזור לתנור ההולנדי. מערבבים בחלב, ומבשלים עד מחומם היטב. מערבבים בקליפה, מלח ופלפל.
לטבול 1 נקודה של כל משולש לחם במרק, מעיל עם פטרוזיליה קצוצה.
מגישים קרוטונים על גבי מרק.