קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

מרק דלעת ושרימפס

מרק דלעת ושרימפס
מרק דלעת וחסילונים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מניית עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק דלעת ושרימפס, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלאי שרימפס: לקלף וdevein שרימפס, הזמנת הפגזים. תכסה את השרימפס ותכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני (3 ליטר) בעל תחתית כבדה מעל חום גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את קליפות שרימפס למחבת ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהם הופכים כתום עמוק והם רק מתחילים חום, 3 עד 4 דקות. זה מחבת שלב צלייה פגזים-נותן את המניה הרבה הטעם שלה, אז לקחת את הזמן לעשות את זה בזהירות. הפגזים הקלויים צריכים לשחרר ניחוח שרימפ מרוכז, קלוי, שימלא את המטבח שלך.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את היין למחבת, תחילה מכבים להבות גז כדי למנוע את האלכוהול מלהצית, ואז מרתיחים אותו על חום בינוני עד שכל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את ציר העוף, זעפרן, סלרי, בצל, עלי דפנה ומרווה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים חלקית את המחבת ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת בסדר, דוחף למטה על מוצקים עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את כל הנוזל. לשטוף את הסיר ושופכים את המניה בחזרה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
זעפרןזעפרן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לטאטא את הדלעת, שמנת, מלח (להשמיט אם באמצעות מלאי משומר), ו קאיין לתוך מלאי שרימפס. להביא את המרק לרתיחה, ואז לבשל בעדינות חשופה על אש נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים במיץ לימון, טעם, ומתבלים עם פלפל שחור ומלח יותר במידת הצורך. (המרק יכול להיות מורכב עד לנקודה זו עד 1 יום בחנות קדימה מכוסה במקרר. שמור את השרימפס הקלופים בשקית resealable נקבר בקערת קרח במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
יוצקים את שמן הזית לתוך מחבת sauté גדול הניח על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את השרימפס השמורים ומרווה ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד השרימפס הוא רק מבושל דרך, ורוד, וכבר לא שקוף, אבל לא מכורבל לתוך מעגל, 2 עד 3 דקות. הם עדיין צריכים להיות הצמד במכרז כאשר אתה נושך אותם. מסדרים את השרימפס בקערות מנה מחוממות או tureen. להביא את המרק בחזרה לרתיחה ולאחר מכן מצקת אותו על השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מגישים מייד.
3
וריאציה
4
מחית סקווש חורף תחליף, כגון חמאה או בלוט, לדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סקווש חורףסקווש חורף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי