מרק דלעת ושרימפס
מרק דלעת וחסילונים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מניית עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מרק דלעת ושרימפס, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מלאי שרימפס: לקלף וdevein שרימפס, הזמנת הפגזים. תכסה את השרימפס ותכניס למקרר.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני (3 ליטר) בעל תחתית כבדה מעל חום גבוה עד שהוא מתחיל לעשן.
מוסיפים את קליפות שרימפס למחבת ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהם הופכים כתום עמוק והם רק מתחילים חום, 3 עד 4 דקות. זה מחבת שלב צלייה פגזים-נותן את המניה הרבה הטעם שלה, אז לקחת את הזמן לעשות את זה בזהירות. הפגזים הקלויים צריכים לשחרר ניחוח שרימפ מרוכז, קלוי, שימלא את המטבח שלך.
מוסיפים את היין למחבת, תחילה מכבים להבות גז כדי למנוע את האלכוהול מלהצית, ואז מרתיחים אותו על חום בינוני עד שכל הנוזל מתאדה.
מוסיפים את ציר העוף, זעפרן, סלרי, בצל, עלי דפנה ומרווה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים חלקית את המחבת ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת בסדר, דוחף למטה על מוצקים עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את כל הנוזל. לשטוף את הסיר ושופכים את המניה בחזרה לתוכו.
לטאטא את הדלעת, שמנת, מלח (להשמיט אם באמצעות מלאי משומר), ו קאיין לתוך מלאי שרימפס. להביא את המרק לרתיחה, ואז לבשל בעדינות חשופה על אש נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים במיץ לימון, טעם, ומתבלים עם פלפל שחור ומלח יותר במידת הצורך. (המרק יכול להיות מורכב עד לנקודה זו עד 1 יום בחנות קדימה מכוסה במקרר. שמור את השרימפס הקלופים בשקית resealable נקבר בקערת קרח במקרר.)
יוצקים את שמן הזית לתוך מחבת sauté גדול הניח על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את השרימפס השמורים ומרווה ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד השרימפס הוא רק מבושל דרך, ורוד, וכבר לא שקוף, אבל לא מכורבל לתוך מעגל, 2 עד 3 דקות. הם עדיין צריכים להיות הצמד במכרז כאשר אתה נושך אותם. מסדרים את השרימפס בקערות מנה מחוממות או tureen. להביא את המרק בחזרה לרתיחה ולאחר מכן מצקת אותו על השרימפס.
מחית סקווש חורף תחליף, כגון חמאה או בלוט, לדלעת.