מרק דלעת קטיפתי
מרק דלעת קטיפתי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 162 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם מלח, סיידר תפוחים, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מרק דלעת קטיפתי, מרק גזר קטיפתי, ו מרק כרישה קטיפתי.
הוראות
חותכים כל דלעת לשניים לאורכה; זורקים זרעים וקרומים.
מניחים דלעת, חותכים את הצדדים כלפי מטה, על תבנית ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול.
שלב בצל ושמן, זורק למעיל.
מורחים תערובת בצל על מחבת סביב סקווש.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד סקווש ובצל הם רכים. מגניב מעט. גורפים עיסת דלעת מעורות; מחק עורות.
מניחים בצל ועיסת סקווש בתנור הולנדי. מערבבים מרק ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך פלפל); מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 5 דקות.
מניחים חצי מתערובת הדלעת בבלנדר.
להסיר מרכז חתיכה של בלנדר מכסה (כדי לאפשר קיטור לברוח); מאובטח בלנדר מכסה על בלנדר.
הניחו מגבת נקייה מעל הפתח במכסה הבלנדר (כדי למנוע התזות). מערבבים עד חלקה.
יוצקים לקערה גדולה. חזור על התהליך עם תערובת סקווש הנותרים. מחזירים תערובת מחית לתבנית; מערבבים פנימה חצי וחצי. מבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.