קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות3
מגזין

מרק הבמיה של ארל קמפבל

מרק הבמיה של ארל קמפבל
מרק הבמיה של ארל קמפבל עשוי להיות בדיוק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. יש מרק זה 276 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך במיה, אבקת צ'ילי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע רו. במחבת תחתית כבדה, רצוי מחבת ברזל יצוק, להמיס את שומן הבייקון ומערבבים בקמח. חשוב לשמור ערבוב זה עד שהוא הופך חום כהה עמוק. בדרך כלל כ -30 דקות. זכור גם פעם זה חום כדי להסיר אותו מן המבער וזה ימשיך לבשל כמו המחבת הוא עדיין ממש חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
למרק הבמיה: ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
תן להתבשל במשך 5 דקות.
5
חותכים את הקישורים החמים ב 1/4 אינץ חצי ירחים ולהוסיף לסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את המים, בסיס צדפות, אבקת צ ' ילי, טימין, אורגנו, שום, פפריקה, קאיין, בסיס עוף, רוטב חם עלה דפנה. מביאים לרתיחה ולהפוך לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בסיס עוףבסיס עוף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
בואו להתבשל במשך 30 דקות.
8
קח 1 כוס של הנוזל ומערבבים אותו לתוך roux עדיין חם; זה יתרחב להכפיל את הגודל.
9
מוסיף את זה למיה ומערבבים אותו היטב להביא אותו בחזרה לרתיחה. ברגע שזה התעבה, לכבות את החום ומערבבים בקובץ במיה גאמבו. (בשלב זה יש לך בסיס נחמד כי אתה יכול להוסיף את הבחירה של חלבונים, כל דבר מן הסרטנים, שרימפס, סרטן, עוף או שילוב.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבציםאבקת קבצים
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סרטןסרטן
במיהבמיה
10
מגישים בקערה עם אורז מאודה, קרקרים סודה ורוטב חם לואיזיאנה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לכריכהלכריכה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומן בייקוןשומן בייקון1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפה בסיסצדפה בסיס1גבינת פרמזן מגוררתקאייןקאיין454פלפל האבנרוסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות1גבינת פרמזן מגוררתבסיס עוףבסיס עוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2קרום: פירורי קרקר גרהםחמוצים כשריםחמוצים כשרים227פלפל האבנרופלפלים ירוקים, חתוכים לקוביותפלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות35פלפל האבנרוקובץ גאמבוקובץ גאמבו1גבינת פרמזן מגוררתרוטב חריף, כמו טבסקורוטב חריף, כמו טבסקו1קילוגרםבמיה קפואהבמיה קפואה454פלפל האבנרובצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורגנו מיובשאורגנו מיובש1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים227פלפל האבנרופלפלים אדומים, חתוכים לקוביותפלפלים אדומים, חתוכים לקוביות48קצת קישואים קצוציםהגשת הצעות: אורז מאודה, קרקרים סודה כגון קרקרים ורוטב חריף לואיזיאנה. התחל על ידי ביצוע רוהגשת הצעות: אורז מאודה, קרקרים סודה כגון קרקרים ורוטב חריף לואיזיאנה. התחל על ידי ביצוע רו907פלפל האבנרונקניק הקישור החם של ארל קמפבלנקניק הקישור החם של ארל קמפבל454פלפל האבנרוחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח5בצל צהוב בינוני, קצוץאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Palacio דה Fefinanes אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.