מרק הדגים של הגברת.
מרק הדגים של הגברת הוא ... pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך מולים, עגבניות רומא, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק הדגים של הגברת., הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו מרק דגים.
הוראות
לשטוף ולקרצף את המולים במים קרים.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד גדול.
מוסיפים את המולים ומכסים את הסיר.* קיטור במשך 6 עד 8 דקות או עד המולים פתוחים. תיפטר מכל מולים שלא נפתחו.
חותכים את הדג לפרוסות עבות 1 אינץ'.
מחממים את השמן בסיר גדול.
מוסיף את השום, בצל, עגבניות, שומר, זעפרן, מלח ופלפל.
מוסיפים את מרק המולים לסיר ו 2 כפות חמאה.
מוסיף את המים הרותחים ומיץ צדפות. מביאים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הסרטנים והדגים, וממשיכים לרתוח במשך 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את המולים יחד עם השרימפס, ומרתיחים במשך 5 דקות נוספות.
פורסים את הלחם הצרפתי, חמאה זה, וטוסט קל.
מגישים את בויאבז בקערות בודדות גדולות מרופדות בלחם צרפתי קלוי; ערימת פירות הים ומצקת את המרק מעליו. למעלה כל קערה עם 1 כף חמאה. להעביר את הלחם הנותר ליד השולחן.