מרק הצדפות של מרי
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם צדפות, מלח, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כל 30 מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, בייקון לטגן עד כמעט פריך.
מוסיפים מיץ צדפות, בצל, גזר, מים, סלרי ופטרוזיליה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 20 דקות נוספות. באותו זמן אתה מוסיף תפוחי אדמה להתחיל רוטב שמנת.
בתנור הולנדי להמיס חמאה ולהוסיף קמח; להתמזג עד חלקה. לאט לאט לשפוך שמנת, ערבוב כל הזמן. אל תרתח! כאשר חלקה, להעביר את stockpot.
מערבבים צדפות, מלח, פלפל, סוכר וחומץ יין אדום. מבשלים, לא נותנים לרתיחה, עד חלקה מעט מעובה, על 30 עד 45 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.