מרק חריף סיני חם וחמוץ
מרק חריף סיני חם וחמוץ הוא מתכון סיני המגיש 6. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן שומשום, ציר עוף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק חם וחמוץ, כרוב סיני חריף חמוץ מוקפץ עם בייקון, ו מרק סיני חם וחמוץ.
הוראות
משרים את הפטריות היבשות ואת ניצני שושן הנמר במים חמים במשך 20 דקות. לאחר זמירה את כל גבעולים קשים, לחתוך את הפטריות. עם האצבעות, לגרוס את טייגר לילי גבעולים.
מניחים את הפטריות, ניצני שושן נמר, מלאי, יורה במבוק, חזיר מגורר לסיר. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים ברוטב סויה, סוכר, מלח, פלפל לבן וחומץ.
שלב עמילן תירס עם 3 כפות מים.
להוסיף קצת מרק חם על קורנפלור, ולאחר מכן להחזיר את כל למחבת.
מוסיפים את השעועית, ומבשלים 1 עד 2 דקות.
רגע לפני ההגשה, לכבות את החום. מערבבים את הביצה בהדרגה.
מפזרים כל מנה עם בצל ירוק.