מרק כדורי בשר מקסיקני
אם יש לך אורז, שמן צמחי, סראנו צ'ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו מרק כדורי בשר מקסיקני, מרק כדורי בשר מקסיקני, ו מרק כדורי בשר מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול כבד, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. מגניב במקצת.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבצל, אורז, כוסברה, בשר טחון, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. שימוש בידיים רטובות, לעצב את תערובת הבשר לתוך 20 עד 22 (1 אינץ') כדורי בשר.
מערבבים את הגזרים, סראנו צ ' ילה, תפוחי אדמה, רסק עגבניות, ומניות ירקות בסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את כדורי הבשר וקישואים ומבשלים על אש נמוכה עד כדורי הבשר מבושלים דרך, על 20 דקות. מתבלים את המרק במלח ופלפל, לפי הטעם.