תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל שמנת של מרק כרובית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חמאה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק כרובית שמנת, מרק כרובית שמנת, ו קרם של מרק כרובית אני (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 קצה שורש לקצץ ועלים קשים, ירוקים כרישה.2 רבעון כרישה lengthwise עוזב מחובר בקצה השורש, ולשטוף היטב תחת מים זורמים, מושך עלים בנפרד כדי להסיר את כל הלכלוך.3 פורסים את הכרישה דק.4
מערבבים כרישה וחמאה בסיר מרק.5 כיסוי וחום לאט מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על דבק.6 לבשל עשר דקות, ולאחר מכן להוסיף שאלוט.7 המשך בישול, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד כרישה היא רכה מאוד, על 10 דקות יותר.8 להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף יין.9 לבשל, ערבוב, עד היין מופחת על ידי כמחצית.10
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(להתאים לפי טעם אישי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיף כרובית ותפוח אדמה, ערבוב עד מצופה בתערובת כרישה.11
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מוסיפים ציר עוף ומים, מכסים ומביאים לרתיחה -- בערך 5 דקות -- וכרובית צריכה לרסק עם כפית.12
הסר סיר נקי וחזור על התהליך בבלנדר עם תערובת כרובית נותרת, חרדל ושמנת חמוצה.15 להביא בחזרה לרתיחה - לא מאפשרים לרתיחה או שמנת חמוצה יהיה קרדל-ועונה לטעום עם מלח וחרדל נוסף.מצקת 16 לתוך קערות ואגוז מוסקט טרי באח מעל.