מרק כרוב ושעועית יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו תיבול, פפריקה, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. מתכונים דומים: מרק כרוב ושעועית, מרק כרוב ושעועית לבנה, ו מרק כרוב ושעועית לבנה.
הוראות
1
בתנור הולנדי הקפיצו בצל ותפוחי אדמה בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את הקייל, המרק, העגבניות, המים, התיבול האיטלקי, הפפריקה, הפלפל ועלי הדפנה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50-60 דקות או עד שהקייל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב
3
מגניב מעט. מחק עלה דפנה. בבלנדר מעבדים 3 כוסות מרק עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים לתבנית; מוסיפים שעועית ומחממים.