קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי

מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי
גשו לסופר וקנו חמאה, מניית עוף, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק בייקון, תפוחי אדמה וכרישה עם שום צלוי, שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ומרק שומר, ו מרק כרישה תפוחי אדמה צלוי עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שלב את תפוחי האדמה כרישה על מחבת גיליון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שמן הזית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולזרוק את הירקות באופן שווה. צולים במשך 40 עד 45 דקות, הופכים אותם עם מרית כמה פעמים במהלך הבישול, עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הוסף את ארוגולה וזרוק לשלב. צלי במשך 4 עד 5 דקות יותר, עד ארוגולה הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
6
הסר את המחבת מהתנור ומניח מעל 2 מבערים. מערבבים ביין וכוס 1 של ציר העוף ומבשלים על אש נמוכה, מגרדים את כל חתיכות קלוי פריך דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בקבוצות, מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון המצויד בלהב הפלדה, מוסיפים את נוזל המחבת וכ-5 כוסות של ציר העוף כדי להכין מחית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את מחית לתוך סיר גדול או תנור הולנדי. ממשיכים לרחרח את הירקות בקבוצות עד שכולם מסיימים ומשתלבים בסיר הגדול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
הוסף מספיק של הנותרים 1 עד 2 כוסות של מניות כדי להפוך מרק עבה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
10
מוסיפים את הקרם, קרם פרש, 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל ולבדוק את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
כאשר מוכן לשרת, לחמם את המרק בעדינות ולהקציף ב 2 כפות יין לבן ו 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
מגישים חם עם צורם נוסף של פרמזן ובצלצלים פריכים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
13
מחממים את השמן ואת החמאה בסיר על חום בינוני-נמוך עד שהוא מגיע 220 מעלות F על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
להפחית את החום נמוך, להוסיף את שאלוט, ומבשלים 30 עד 40 דקות, עד שהם חום זהוב עשיר. הטמפרטורה צריכה להישאר מתחת 260 מעלות F. מערבבים את שאלוט מדי פעם כדי לוודא שהם חומים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
15
הסר אותם מן השמן עם כפית מחוררת, לנקז היטב, ולהתפזר להתקרר על מגבות נייר. ברגע שהם התייבשו והתפוררו, הם יכולים להיות מאוחסנים בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך כמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®