קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סיני חם-חמוץ

מרק סיני חם-חמוץ
מרק סיני חם-חמוץ דורש בערך 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פטריות, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, מרק סיני חם-חמוץ, ו מרק חם & חמוץ סיני.

הוראות

1
לזרוק חזיר עם רוטב סויה כהה בקערה עד חזיר מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
משרים פטריות אוזניים שחורות ועץ ב 3 כוסות מים רותחים-מים חמים בקערה אחרת( מים צריכים לכסות פטריות), מתהפך פטריות שחורות מדי פעם, עד שהתרכך, כ 30 דקות. (אוזני עץ יתרחב באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לגזור ולהשליך נובע פטריות שחורות, ולאחר מכן לסחוט נוזל עודף מכובעים לקערה וכיפות פרוסות דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסירו אוזני עץ מהקערה, שמרו נוזל, וגזמו כל גושים קשים. אם גדול, לחתוך אוזני עץ לחתיכות בגודל ביס. מערבבים יחד 1/4 כוס פטריות השריית נוזל (להשליך שארית) עם עמילן תירס בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בינתיים, להשרות ניצני שושן בערך 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, על 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. לקצץ את טיפים קשים של ניצנים לילי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
חותכים ניצני שושן במחצית לרוחב, ואז לקרוע כל חצי לאורכו ל 2 או 3 לגזרים.
7
מכסים יורה במבוק עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן, ואז להביא רק לרתיחה (כדי להסיר מרירות) ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
יורה במבוקיורה במבוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
8
מערבבים יחד vinegars, רוטב סויה קל, סוכר, ומלח בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קלרוטב סויה קל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מחממים ווק מעל חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
10
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצדדים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
11
מוסיפים חזיר ומטגנים עד בשר רק משנה צבע, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פטריות שחורות, אוזני עץ, ניצנים לילי, יורה במבוק ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יורה במבוקיורה במבוק
פטריותפטריות
בשרבשר
חזירחזיר
12
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים טופו. חזור לרתיחה ולהוסיף תערובת חומץ. מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים למרק וחוזרים לרתיחה, ערבוב. (נוזל יתעבה.) להפחית את החום בינוני ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חומץחומץ
מרקמרק
טופוטופו
13
מקציפים ביצים במזלג ומוסיפים כמה טיפות שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
ביצהביצה
14
מוסיפים ביצים למרק בזרם דק, ערבוב לאט בכיוון אחד עם כף. מערבבים בפלפל לבן, ולאחר מכן טפטוף בשמן שומשום שנותר ולחלק בין 6 ל 8 קערות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
שמן שומשוםשמן שומשום
ביצהביצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מפזרים בצל ירוק וכוסברה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי במבוק פרוס יורה*, לחתוך לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (מתוך פחית 8-עוז)שימורי במבוק פרוס יורה*, לחתוך לאורכו לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (מתוך פחית 8-עוז)142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירך חזיר ללא עצמות, לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)ירך חזיר ללא עצמות, לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה12smallsפטריות אוזניים מיובשותפטריות אוזניים מיובשות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםרוטב סויה קלרוטב סויה קל9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן4smallsפטריות שחורות מיובשות סיניותפטריות שחורות מיובשות סיניות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין אדוםחומץ יין אדום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ אורז (לא מתובל)חומץ אורז (לא מתובל)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק דק פרוסבצל ירוק דק פרוס2חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי2חתיכות טופי הית' בררוטב סויה כההרוטב סויה כהה2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טופו מוצק (כרבע בלוק), שטוף ומנוקז, ואז לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץטופו מוצק (כרבע בלוק), שטוף ומנוקז, ואז לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ2חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי12ניצני שושן יבשים* (לפעמים נקרא מחטים הזהב)ניצני שושן יבשים* (לפעמים נקרא מחטים הזהב)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.