מרק סיני חם-חמוץ דורש בערך 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה מושלם עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פטריות, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, מרק סיני חם-חמוץ, ו מרק חם & חמוץ סיני.
הוראות
1
לזרוק חזיר עם רוטב סויה כהה בקערה עד חזיר מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כהה
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
משרים פטריות אוזניים שחורות ועץ ב 3 כוסות מים רותחים-מים חמים בקערה אחרת( מים צריכים לכסות פטריות), מתהפך פטריות שחורות מדי פעם, עד שהתרכך, כ 30 דקות. (אוזני עץ יתרחב באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לגזור ולהשליך נובע פטריות שחורות, ולאחר מכן לסחוט נוזל עודף מכובעים לקערה וכיפות פרוסות דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הסירו אוזני עץ מהקערה, שמרו נוזל, וגזמו כל גושים קשים. אם גדול, לחתוך אוזני עץ לחתיכות בגודל ביס. מערבבים יחד 1/4 כוס פטריות השריית נוזל (להשליך שארית) עם עמילן תירס בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בינתיים, להשרות ניצני שושן בערך 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, על 20 דקות, ולאחר מכן לנקז. לקצץ את טיפים קשים של ניצנים לילי.
מרכיבים שתצטרך
מים
6
חותכים ניצני שושן במחצית לרוחב, ואז לקרוע כל חצי לאורכו ל 2 או 3 לגזרים.
7
מכסים יורה במבוק עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן, ואז להביא רק לרתיחה (כדי להסיר מרירות) ולנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
יורה במבוק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
8
מערבבים יחד vinegars, רוטב סויה קל, סוכר, ומלח בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה קל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מחממים ווק מעל חום גבוה עד שחרוז המים מתאדה תוך 1 עד 2 שניות ממגע.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
ווק
10
יוצקים שמן בוטנים בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצדדים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווק
11
מוסיפים חזיר ומטגנים עד בשר רק משנה צבע, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פטריות שחורות, אוזני עץ, ניצנים לילי, יורה במבוק ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יורה במבוק
פטריות
בשר
חזיר
12
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים טופו. חזור לרתיחה ולהוסיף תערובת חומץ. מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים למרק וחוזרים לרתיחה, ערבוב. (נוזל יתעבה.) להפחית את החום בינוני ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חומץ
מרק
טופו
13
מקציפים ביצים במזלג ומוסיפים כמה טיפות שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
ביצה
14
מוסיפים ביצים למרק בזרם דק, ערבוב לאט בכיוון אחד עם כף. מערבבים בפלפל לבן, ולאחר מכן טפטוף בשמן שומשום שנותר ולחלק בין 6 ל 8 קערות.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lubanzi Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.