מרק סלרי ואגס
צריך מרק צמחוני? סלרי ומרק אגסים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך כל מטרה קמח, טימין, עלי מפרץ טורקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק סלרי משולש, מרק שורש סלרי, ו סלרי-שורש ביסק עם שיטאקים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה.
הוסף סלרי פרוס, נדיב 3 כוסות חתוך אגסים, כרישה צמרות, עלי דפנה, טימין.כיסוי; לבשל עד סלרי מרכך, מערבבמיוחד, כ 8 דקות. תוסיף קמח.
מערבבים 3 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני-נמוך, סלרי ומבשל סלרי עדין, כ 20 דקות.
הסר עלי דפנה ממרק. Pureesoup בקבוצות בבלנדר עד חלקה.להחזיר מחית לאותו סיר. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל. רזה עם יותר מרקבי 1/4 חופנים,אם תרצה. לחמם בקצרה.
מחלקים מרק בין קערות; מקשטים עם1 / 2 כוס דק אגס קצוץ ועלי סלרי.
למנה:178 קלוריות, 9 גרם שומן, 5 g סיבים