מרק סקווש
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חמאה, מלאי ירקות, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מרק סקווש עם מכשפות Pumpernickel וטיפות דם חריפות (מרק סקווש קלוי חריף עם טוסט Pumpernickel), מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מברשת את הבשר של הדלעת עם קצת חמאה ועונה עם 1 כף מלח 1 כפית פלפל לבן טחון טרי. על מחבת להניח את הצד בשר סקווש למעלה. צלוי במשך כ 30 עד 35 דקות או עד הבשר הוא נחמד ורך.
לגרוף את הבשר מן העור לתוך סיר ולהוסיף את המניה, דבש, וג ' ינג ' ר. להביא רתיחה מחית באמצעות בלנדר מקל. מערבבים את השמנת הכבדה ולחזור לרתיחה נמוכה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.