מרק עגבניות טרגון צונן עם קרוטונים
מרק עגבניות טרגון צונן עם קרוטונים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך באגט עבה, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מצוין. נסו מרק עגבניות טרגון צונן עם קרוטונים, מרק עגבניות חריף עם קרוטונים טרגון, ו מרק עגבניות צונן עם טרגון קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס שמן 4 כפות טרגון בקערה. מתבלים במלח ופלפל.
צחצח את שני צדי הלחם. לחם טוסט במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, כ 6 דקות לכל צד.
בינתיים, לחמם 1/4 כוס שמן במחבת גדולה אחרת מעל חום בינוני.
הוסף 4 כוסות עגבניות, הבא 3 מרכיבים, ו 3 כפות טרגון. Sauté עד ירקות רק מתחילים לרכך, על 6 דקות. מערבבים רסק עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי; לבשל עד עגבניות בצלצלים רכים, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מסננים מרק לתוך קערה, לחיצה עם מרית גומי כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ומוצקים ככל האפשר. להשליך מוצקים מסננת. מרק העונה עם מלח ופלפל.
להקפיא מרק רק עד קר, כ -30 דקות. מצקת לתוך קערות. למעלה עם קרוטונים; מפזרים 1/4 כוס עגבניות קצוצות.