מרק עגבניות עם חומוס ופסטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק עגבניות קיצי עם פסטאן וחומוס, פסטה עם חומוס ורוטב עגבניות, ו פסטה עגבניות קלויה עם חומוס מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון או בלנדר, מחית את העגבניות עם המיץ שלהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות. מערבבים את השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את עגבניות מחית, מרווה, מרק, מים ומלח לסיר. מביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה וחומוס. להביא את המרק לרתיחה, ואז להפחית את החום. לבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה הוא רך, כ 15 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, פלפל, ואת 1/3 כוס פרמזן מגוררת.
המלצת יין: האיטלקים היו אלפיים שנה לפתח סינרגיה מדהימה בין היינות שלהם מטבח מבוסס עגבניות. נצל את החוויה הזאת וזווג את המרק הזה עם קיאנטי קלאסיקו בריח דובדבן ועשבים או רופינה.