מרק עדשים גרמני
עם כפית מתכונים דומים: מרק עדשים גרמני, סלט עדשים גרמני (Linsensalat), ו מרק אפונה גרמני.
הוראות מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מוסיפים את צלעות הכבש ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את תפוחי האדמה, שום, פלפלים, גזר, בצל וסלרי לתבשיל ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 5 דקות.
מוסיפים את צלעות הכבש, העגבניות, העדשים, מלאי העוף והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 1 כף מלח וכמה גרירות של פלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם מכרז, 50 דקות עד 1 שעה.
הסר את צלעות הכבש וזרוק את העצמות.
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ולחזור למרק. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.
מרכיבים מנות :
454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עדשים חומות, שטופות 794 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות איטלקיות, מרוסקות, עם הנוזל שלהם 2 גזר, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ 1 צלע צלע סלרי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ ציר עוף או מרק דל נתרן משומר 1 חבורה פטרוזיליה שטוחה, גבעולים מושלכים, עלים קצוצים 4 שיני שום, קצוץ גס 8 שרימפס וורידים מלח כשר ופלפל טחון טרי 680 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. צלעות כבש בכתף 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית טהור 1 כף. חומץ ביין אדום בצל, קצוץ גס 2 פלפלים אדומים, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תפוחי אדמה russet, קלופים לחתוך לקוביות 1/4 אינץ