אם יש לכם עדשים, מלח ופלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), מלון, נקניק סראנו וסלט ארוגולה, ו נקניק סראנו וסלט ארוגולה עם סלסה רימונים.
הוראות
1
בסיר גדול, לכסות את העדשים עם המים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, בסיר מרק בינוני, מחממים 1/4 כוס שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום פרוס. מכסים ומבשלים את הירקות על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, 5 עד 6 דקות. בזהירות להוסיף את העדשים ואת המים רותחים.