זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן חמניות, מניות עוף, שעועית ירוקה חבילה, וממרח קארי תאילנדי. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק עוף בקארי ירוק תאילנדי, מרק קארי עדשים תאילנדי ירוק, ו מרק תרד בקארי ירוק תאילנדי.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת הגדולה ביותר שלך, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 3 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העוף והשום ומבשלים עד שהעוף משנה צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את משחת הקארי, חלב קוקוס, מלאי, עלי ליים ורוטב דגים, ואז מבשלים במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
משחת קארי
עלי ליים
רוטב דגים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מוסיף את צמרות בצל קצוץ, שעועית ירוקה יורה במבוק ומבשלים 4-6 דקות, עד השעועית הם פשוט רך.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מסה Chenin בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.