מרק ערמונים
אם יש לך אגוז מוסקט טחון, פטרוזיליה, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת כבדה מעל חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה.
מטגנים את הערמונים בחמאה עד מחומם דרך; להפריש. ממיסים את שאר החמאה בסיר גדול ומערבבים את הגזר, גזר לבן ושורש סלרי. מבשלים עד מכרז.
מוסיף את המניה, ערמונים ויין. מביאים לרתיחה ומתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל ופטרוזיליה טרייה. מבשלים במשך 15 דקות. מחית את המרק במעבד מזון או בלנדר קצת בכל פעם.