קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק פטריות צלויות וסאנצ'וק

מרק פטריות צלויות וסאנצ'וק
פטריות קלויות ומרק Sunchoke נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים ופלפל, מרווה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . מתכונים דומים: מרק דלעת צלוי w / פטריות-Gruyere Crostini, סאנצ'וק קלוי, תפוח ומרק בצל, ו מרק עגבניות פטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
זרוק את הארטישוק הירושלמי, תפוחי אדמה ושום עם 1 כף שמן זית בקערה גדולה; מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים את התערובת לתבנית אפייה. לזרוק את הפטריות עם כף נוספת של שמן זית בקערה נפרדת; להפיץ לתבנית אפייה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים את תערובת תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את הפטריות בתנור וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה רכים מעט משחימים, כ -25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את שתי הכלים מהתנור והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
ממיסים את המרגרינה הטבעונית בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך; מבשלים את הבצל במרגרינה עד רך לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את תערובת תפוחי האדמה הקלוי ואת הפטריות לתוך הבצל, יחד עם 1 כפית מלח ים ומים; מאפשרים לתערובת להגיע לרתיחה, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות. מערבבים את מרק פטריות ומרווה לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מניחים כיסוי על סיר המניות ומבשלים כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
אפשר למרק להתקרר מעט לפני שפיכת בקבוצות לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את המכסה בחוזקה עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה; להעביר קבוצות מעורבב לסיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק בסיר. מערבבים את חלב הסויה, אם באמצעות, לתוך מרק סיים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת