קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פטריות תפוחי אדמה עם פפריקה מעושנת

מרק פטריות תפוחי אדמה עם פפריקה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות תפוחי אדמה עם Paprikan מעושן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחי אדמה מזהב יוקון, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרם של מרק פטריות עם פפריקן מעושן ואורז חום, מרק תפוחי אדמה מעושן, ו סלט פטריות ואדממה עם רוטב פפריקה מעושן {בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, יוצקים 1 כוס מים רותחים על פורצ ' יני מיובש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים גבעולים של פטריות כפתור. קוצצים דק גבעולים; להפריש. כובעי חצי, פרוסה, ולהוסיף לגבעולים. עם כפית מחוררת, להרים פורצ ' יני, לחיצה על נוזל עודף לתוך קערה, ולהעביר ללוח חיתוך. דק קוצצים פורצ ' יני ומוסיפים גבעולים וכובעים. מילואים השריית נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני ומוסיפים בצל ומלח. לבשל, ערבוב, עד בצל רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף pancetta ומבשלים עד בצל נראה קצת שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים פפריקה ומבשלים עד ריחני מאוד, 2 דקות. הפעל חום גבוה ולהוסיף פטריות. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד פטריות להתחיל לתת את הנוזל שלהם, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6
מוסיפים יין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסף נוזלי השריית פורצ ' יני שמורות (לשפוך בזהירות להשאיר מאחור את החול החול החול), מרק עוף, 2 כוסות מים, ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, עד תפוחי אדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
מגישים חם, עם מנה של קרם frache.