תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק צב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבנייה, פלפל, שרי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק צבים, מתכון מרק צב קלאסי, ו עוגת צב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את בשר הצב בסיר גדול עם 1 כפית מלח, 1/4 כפית קאיין ומים.מביאים לרתיחה.להוריד כל קצף שעולה למעלה.להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 20 דקות.עם כפית מחוררת להעביר את הבשר למגש.
חותכים את הבשר לקוביות 1/2 אינץ ' ושומרים את liquid.In עוד מחבת רוטב גדולה, לשלב את החמאה והקמח על חום בינוני, ערבוב כל הזמן במשך 6 עד 8 דקות כדי להפוך רביכה כהה.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר, את המלח והקייאן הנותרים, את מלאי הצבים (כ -6 כוסות) מיץ לימון, ושרי.מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(או או רגיל)
7
מוסיף את הפטרוזיליה, בצל ירוק, וביצים ומבשלים במשך 45 דקות.