מרק צ'יזבורגר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך קמח, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק צ'יזבורגר, מרק צ'יזבורגר, ו מרק צ'יזבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר טחון בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה על 3 דקות, תוך ערבוב עד הבשר מתפורר.
מוסיפים בצל ו-4 המרכיבים הבאים, ומטוגנים 4 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
לנקז היטב. החזר תערובת בשר לתנור ההולנדי.
מערבבים במרק עוף ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
להמיס 3 כפות חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני. בהדרגה מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד הקמח הוא השחי קלות.
לטאטא תערובת קמח לתוך תערובת בקר רותח; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד מעובה.
מקציפים בגבינה וב-3 המרכיבים הבאים רק עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם מקלות לחם קלים, אם תרצה.