תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אפרוח תוצרת בית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 692 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירכיים עוף ומקלות תיפוף, פלפל, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קרם תוצרת בית של מרק פטריות + מרק מרוכז יותר s, מהיר וקל – מרק עגבניות תוצרת בית-אין כמו מרק חם וטרי לארוחת ערב מהירה, ו מרק עגבניות תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים ירכיים עוף ומקלות תיפוף בסיר מלאי, מוסיפים 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור, עלה דפנה, ו 10 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
מקלות עוף
גב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום על חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד הבשר רך, על 45 דקות, ברפרוף את השומן מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
להעביר בשר לצלחת וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מן העצמות לחתוך לחתיכות בגודל ביס. מלאי זן ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
1
מניחים חתיכות חזה עוף, מרק עוף, פירורי לחם, אבקת אפייה, שום, 2 כפיות שמן, גבינה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי, ופלפל לבן במעבד מזון. דופק עד הדבק נוצר (לא purée).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
העברה לקערה, כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חום שנותר 3 כפות שמן בסיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ו-1 כפית מלח ומבשלים עד שמתחילים לרכך, 3 עד 5 דקות (אם משתמשים בקוסקוס ישראלי, מבשלים רק 1 דקות).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף מניות שמורות (מבשר רגל מבושלים), להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום. באמצעות כף קטנה מאוד או ידיים (ראה הערה לעיל), טיפת כדורי בשר למרק. לחזור לחום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
4
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, בעקבות הוראות החבילה לתזמון. מתבלים לפי הטעם במלח ומגישים עם פרמזן מגורר ופטרוזיליה קצוצה מלמעלה.