מרק קייל, שעועית לבנה ונקניק
Zuppa di Cavolo Nero, Cannellini, E Salsicce: כרוב, שעועית לבנה, ומרק נקניק נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם נקניקיות, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבבי Cavolo Nero, שעועית Borlotti ומרק בייקון מעושן, Cavolo Nero Kale, ו Braised Cavolo Nero Kale (מתכונים דומים).
הוראות
לטגן את הנקניק המתפורר בשמן עד להשחמה, ושמורה. מטגנים את הבצלים והשום עד שקופים.
הוסף למניות העוף בסיר גדול.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהאלכוהול התאדה, ואז מוסיפים את הקורנית והכרוב. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את הנקניק המבושל ואת השעועית ומבשלים עוד 15 דקות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA