מרק קישואים קרמי עם עשבי תיבול מעורבים
מרק קישואים קרמי עם עשבי תיבול מעורבים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 107 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי טרגון, בצל, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק קישואים קרמי עם עשבי תיבול מעורבים, מרק קישואים עם עשבי תיבול, ו מרק גזר קרמי ללא שמנת עם עשבי תיבול.
הוראות
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום טחון; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים קישואים, מרק, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד קישואים הוא מאוד רך.
מניחים חצי תערובת קישואים בבלנדר; לכסות בחוזקה, ולעבד עד חלקה.
יוצקים תערובת קישואים מחית לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת קישואים נותרת.
מניחים תערובת זיוקיני מחית במחבת. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד מחומם היטב. תתחמם.
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. לחם מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד קלוי. לשפשף לחם עם צדדים חתוכים של שן שום.
מניחים פטרוזיליה, טרגון, ועירית בקערה קטנה.
שלב 1 1/2 כפיות שמן, מיץ, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
יוצקים על תערובת פטרוזיליה; לזרוק היטב.
כף 1 כוס מרק לתוך כל אחד 8 קערות. מחלקים את תערובת הפטרוזיליה באופן שווה על פרוסות לחם קלוי. למעלה כל מנה עם 2 פרוסות לחם.