מרק שעועית שחורה חריף מבושל איטי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-5 דקות. . מתכונים דומים: בישול איטי מרק שעועית שחורה, בישול איטי מרק שעועית שחורה, ו בישול איטי מרק שעועית שחורה.
הוראות מסננים שעועית שחורה ושוטפים.
מערבבים שעועית, jalapenos, ומרק עוף בבישול איטי. מתבלים עם אבקת שום, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין, פלפל ורוטב פלפל חריף.
מבשלים גבוה במשך 4 שעות. להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל במשך 2 שעות, או עד שאתה מוכן לאכול.
מרכיבים מנות :
454 פלפל האבנרו שעועית שחורה יבשה, ספוג לילה 1 אוראו ממולאים כפולים 1 ג'לפנו טרי שלם 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה 1 גבינת פרמזן מגוררת 1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי 1 אוראו ממולאים כפולים כמון טחון 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא 4 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) פלפלים חלפיניו מתובלים 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) רוטב פלפל חריף