מרק תפוחי אדמה וכרישה
צריך מרק ללא גלוטן? מרק תפוחי אדמה וכרישה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא חמאה, תפוחי אדמה חלודים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק כרישה ותפוחי אדמה של אמא, ו בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה ולטגן את הכרישה עד רך, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמלאי ומבשלים עד שהירקות מבושלים ומתחילים להתפרק, כ -15 עד 20 דקות. אם משתמשים בבלנדר טבילה, לטבול במרק פירה עד חלקה אבל עם כמה חתיכות קטנות שנותרו. * אם באמצעות בלנדר, מצקת את המרק לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה אבל עם כמה חתיכות קטנות שנותרו. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות.
מוסיפים את הקרם ומערבבים לשלב, ואז בודקים תיבול ומוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים חם מצוקל לתוך קערות מרק ומעליהם עם כמה עירית קצוצה.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.