מרק תפוחי אדמה שוויצרי
מרק תפוחי אדמה שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 355 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, אזובית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק תפוחי אדמה וגבינה שוויצרית-גבינה שוויצרית עושה מרק שמנת מאוד ועשיר, מרק תפוחי אדמה שוויצרי, ו מרק תפוחי אדמה שוויצרי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר גדול.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים על אש בינונית עד למכרז.
מוסיפים תפוחי אדמה, מים, מלח, מרז ' ורם וקוביות בוליון. כיסוי. מבשלים במשך 10 דקות, או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מערבבים קמח עם קצת חלב עד חלקה. בהדרגה מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה עם חלב שנותר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה תערובת מגיע לרתיחה. מוסיפים פטרוזיליה. מצקת לתוך קערות, העליון עם גבינה קרועה.