מרק תפוחי אדמה, שעועית ויוגורט
מרק תפוחי אדמה, שעועית ויוגורט נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך תפוחי אדמה, גזר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכונים דומים: Dahi Ke Aloo (מרק תפוחי אדמה ויוגורט), קארי בטטה ומרק יוגורט תאנה, ו תפוחי אדמה בקארי ומרק תרד עם סלט בצל ויוגורט שנטבע.
הוראות
Saut הראשון 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות.
מוסיפים שעועית חיל הים ו -3 המרכיבים הבאים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מרק, ומביאים לרתיחה; מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 עד 30 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
להעביר על תערובת תפוחי אדמה 4 כוסות למעבד מזון או בלנדר באמצעות כף מחורצת. תהליך 30 שניות או עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. להחזיר תערובת פריד לתנור הולנדי, ערבוב עד מעורבב. מערבבים ביוגורט; מתבלים בפלפל לפי הטעם.
מגישים חם או קר. חנות במקרר עד שבוע 1.