מתאבנים ביצי שליו עם סלמון מעושן, אבוקדו ומלפפונים חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלמון בעציץ עם מלפפונים חמוצים, המבורגרים סלמון עם מלפפונים חמוצים, ו סלמון מעושן ונוף ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף ולפרוס את המלפפון להניב 12 סיבובים כי הם כל 1/4 אינץ ' עבה. שמור את המלפפון בשימוש לשימוש נוסף. בקערה קטנה, לשלב את החומץ, מלח, סוכר, פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המלפפונים פרוסים לתערובת חומץ לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
מניחים במקרר במשך 30 דקות.
4
מסננים את המלפפונים מתייבשים עם מגבות נייר. מסדרים את פרוסות המלפפון על מגש הגשה. דק לחתוך חצי אחד של האבוקדו ולחלק את האבוקדו בין פרוסות מלפפון-אתה יכול לחתוך ולעצב את האבוקדו כך שהם מתאימים בצורה מסודרת על פני סיבובי מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
5
שכבה ומחלקים את הסלמון המעושן בין סיבובי המלפפון.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושן
ענפי שמיר שנקטפו
6
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני. בזהירות לפצח 4 עד 6 של ביצי שליו לתוך המחבת, לוודא לשמור על החלמונים ללא פגע. מבשלים את הביצים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -2 דקות. באמצעות מרית דקה, להעביר את הביצים מטוגנות על גבי סיבובי מלפפון. ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת וחוזרים עם הביצים הנותרות. קלות העונה את הביצים עם מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ביצי שליו
ענפי שמיר שנקטפו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה