קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות71
מגזין

נגיסות טאקו במוחיטו אמנון

נגיסות טאקו במוחיטו אמנון
נסו עקיצות אנרגיה mojito קוקוס (טבעוני Paleo), עקיצות טאקו דגים, ו עקיצות טאקו שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
30 דקות לפני הבישול, חותכים טורטיות למשולשים, משפריצים בשמן זית,מתבלים במלח ופלפל, ושוכבים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים ב 375 במשך 15-20 דקות, צופה מקרוב ומהפך באמצע.אתה יכול גם לאפות את הטילפיה (400 מעלות במשך כ 15-18 דקות, תלוי כמה עבה הפילה הם) או פאן-מטגנים אותו.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים מחבת על חום בינוני ומרססים בשמן זית. לבשל אמנון במשך כ 3-4 דקות לכל צד.לאחר הדג מבושל, פתית אותו עם מזלג ומערבבים עם שאלוט קצוץ, אבוקדו קצוץ, גרידת ליים נותרת, כוסברה ו/או מנטה. אהבתי את השילוב או כוסברה ונענע, אבל הייתי מציע לנסות את זה לפני ביצוע קערה שלמה של זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
אמנוןאמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים כמה כפות של תערובת אמנון לשבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
אמנוןאמנון
6
מקשטים עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני וסלסה verde.No פחד. אני אחזור מחר לתרום לעלייה במשקל החג שלך. זו העונה!פורסם במתכונים, seafood88 תגובות
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יוונייוגורט יווני
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות

מרכיבים

1אבוקדו, קצוץאבוקדו, קצוץ2שרימפס וורידיםהיה לי מספיק מזל למצוא אבוקדו יפה במכולת שלי, למרות שהייתי צריך למכור את הילד הראשון שלי שטרם נולד עבורו. פשוט לא יכולתי להכין את המתכון הזה בלעדיו.היה לי מספיק מזל למצוא אבוקדו יפה במכולת שלי, למרות שהייתי צריך למכור את הילד הראשון שלי שטרם נולד עבורו. פשוט לא יכולתי להכין את המתכון הזה בלעדיו.2שרימפס וורידיםבלי פחד. אני אחזור מחר לתרום לעלייה במשקל החג שלך. 'Tis העונהבלי פחד. אני אחזור מחר לתרום לעלייה במשקל החג שלך. 'Tis העונה2שרימפס וורידיםאבל זה לא עניין גדול. אם באמת הייתי רוצה להשפיל אותו, הייתי מזכיר את האובססיה שלו להאנה מונטנה. וזה אפילו לא מוגזם. זה די מוזר.אבל זה לא עניין גדול. אם באמת הייתי רוצה להשפיל אותו, הייתי מזכיר את האובססיה שלו להאנה מונטנה. וזה אפילו לא מוגזם. זה די מוזר.2שרימפס וורידיםביסקוויטים עם חלב קוקוס בטעם תותביסקוויטים עם חלב קוקוס בטעם תות2שרימפס וורידיםקרוסטיני סרטן אבוקדוקרוסטיני סרטן אבוקדו12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות2חתיכות טופי הית' בר2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי12 כפיות אבקת שוםמנטה קצוצה ו/או 2 כפות כוסברה קצוצהמנטה קצוצה ו/או 2 כפות כוסברה קצוצה2שרימפס וורידיםהסיפור של הסיפור של "לעולם אל תיכשל בקרום פאי". חלק ראשון2שרימפס וורידיםתוציא את הרום.תוציא את הרום.2שרימפס וורידיםאני בדרך כלל לא צריך שום משכנע על רום לבוא בצהרייםאני בדרך כלל לא צריך שום משכנע על רום לבוא בצהריים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'דבש הדריםדבש הדרים2שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2שרימפס וורידיםפתחו את שוטים של טקילה.פתחו את שוטים של טקילה.2שרימפס וורידיםתמונה אומרת אלף מיליםתמונה אומרת אלף מילים2שרימפס וורידיםנגיסות טאקו במוחיטו אמנוןנגיסות טאקו במוחיטו אמנון2שרימפס וורידיםMojito TilapiaMojito Tilapia227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2-3 פילה אמנון (אודות2-3 פילה אמנון (אודות3מוסיפים כפיות של תערובת אמנון לשבבי טורטייה. מקשטים עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני וסלסה ורדהמוסיפים כפיות של תערובת אמנון לשבבי טורטייה. מקשטים עם שמנת חמוצה או יוגורט יווני וסלסה ורדה24-inchs4 אינץ ' (או קטן בגודל) טורטיות חיטה מלאה4 אינץ ' (או קטן בגודל) טורטיות חיטה מלאה2שרימפס וורידיםכל דבר שמגיע ב כל דבר שמגיע ב "עקיצות" הוא הרבה יותר כיף לאכול201088על ידי ג'סיקה ב -10 בדצמברעל ידי ג'סיקה ב -10 בדצמבר88הערותהערות2שרימפס וורידיםלא היית רוצה…לא היית רוצה…2שרימפס וורידיםמר כמה מתוק ואני מעריצים גדולים של מוחיטו. וכן, מר כמה מתוק מוכן להקריב את הגבריות שלו ולהודות בכך. גם אם הוא לא ידע שתכננתי להודיע על כך לכל האינטרנט.מר כמה מתוק ואני מעריצים גדולים של מוחיטו. וכן, מר כמה מתוק מוכן להקריב את הגבריות שלו ולהודות בכך. גם אם הוא לא ידע שתכננתי להודיע על כך לכל האינטרנט.2שרימפס וורידיםאוקיי, שיקרתי. אל תוציא את הטקילה.אוקיי, שיקרתי. אל תוציא את הטקילה.2שרימפס וורידיםניווט פוסטניווט פוסט2שרימפס וורידיםפורסם במתכונים, מאכלי יםפורסם במתכונים, מאכלי ים2שרימפס וורידיםאולי גם תאהבאולי גם תאהב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.