נסו עקיצות אנרגיה mojito קוקוס (טבעוני Paleo), עקיצות טאקו דגים, ו עקיצות טאקו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
30 דקות לפני הבישול, חותכים טורטיות למשולשים, משפריצים בשמן זית,מתבלים במלח ופלפל, ושוכבים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואות
אמנון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים ב 375 במשך 15-20 דקות, צופה מקרוב ומהפך באמצע.אתה יכול גם לאפות את הטילפיה (400 מעלות במשך כ 15-18 דקות, תלוי כמה עבה הפילה הם) או פאן-מטגנים אותו.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים מחבת על חום בינוני ומרססים בשמן זית. לבשל אמנון במשך כ 3-4 דקות לכל צד.לאחר הדג מבושל, פתית אותו עם מזלג ומערבבים עם שאלוט קצוץ, אבוקדו קצוץ, גרידת ליים נותרת, כוסברה ו/או מנטה. אהבתי את השילוב או כוסברה ונענע, אבל הייתי מציע לנסות את זה לפני ביצוע קערה שלמה של זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.