קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם

ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ניוקי פלפל קלוי עם עגבניות, זיתים ומרורם עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מרשת מזון דורש שמן זית, פלפלים, תפוחי אדמה אדומים וזיתים גאטן. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. מתכונים דומים: דג חרב מטוגן עם זיתים שחורים, עגבניות ומרורם, ניוקי עם עגבניות, בזיליקום וזיתים, ו ניוקי ריקוטה עם פטריות ומרורם.

הוראות

1
מכינים את בצק הניוקי. בסיר גדול, מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ 45 דקות. בעודם עדיין חמים, מקלפים ומעבירים דרך טחנת ירקות או רייסר על קרש פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2
מניחים את הפלפלים הקצוצים במגבת וסוחטים כדי לחלץ כמה שיותר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
3
יוצרים באר במרכז תפוחי האדמה ומפזרים את כל הקמח בעזרת כל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מניחים את הביצה, המלח והפלפל הקצוץ במרכז הבאר ובעזרת מזלג מערבבים לקמח ותפוחי האדמה, ממש כמו להכין פסטה. לאחר ערבוב הביצה והפלפלים הקלויים, הביאו את הבצק יחד, לישה בעדינות עד שנוצר כדור. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד שהכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו כ -2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים את שמן הזית במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' על אש בינונית עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד חום בהיר, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את הזיתים והעגבניות ומבשלים 3 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
מחלקים את הבצק ל -4 כדורים. מקמחים את הלוח ומגלגלים כל כדור לחבל בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
חותכים את החבל לחתיכות באורך 1 אינץ ' ונותנים לחתיכות להתייבש מעט לפני העיצוב.
11
מגלגלים את החלקים בשיני המזלג כדי לבסס את הצורה הקלאסית. חוזרים על הפעולה עם יתרת בצק הניוקי. זרוק את הניוקי, 10 עד 15 בכל פעם, למים רותחים ובשל עד שהם צפים אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
מוציאים בעדינות בעזרת כף מחוררת ומוסיפים לתבנית עם הזיתים והעגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את מיורן. לזרוק עד מצופה על אש בינונית, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
14
מניחים בקערה חמה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור ניוקי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ביביאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין מאוזן וטעים שטוב במיוחד לבציר. הוא מציע דובדבנים ופירות יער אדומים אטרקטיביים ותווי תה מעושנים חריפים, גריג 'ולפסנג סוצ' ונג על האף והחיך. יש לו התקף משיי, חיך מאוזן היטב וגימור מתמשך.