תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית ניוקי ריקוטה חמוציות עם רוטב חמאה חומה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -12 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 436 קלוריות . אם יש לכם קמח, מרווה, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 39% . ניוקי ריקוטה דלעת עם חמאה חומה וניל , ניוקי עם רוטב חמאה חומה לימוני מרווה , וניוקי סלק עם סטייק ורוטב חמאה חומה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
קוצצים דק 1/4 כוס חמוציות. בקערה גדולה מערבבים גבינת ריקוטה, קמח, גבינת פרמזן, ביצה, 1/2 כפית מלח וחמוציות קצוצות; מערבבים עד לתערובת אחידה. על משטח מקומח קלות, ללוש 10-12 פעמים, ליצירת בצק רך. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. על משטח מקומח, מגלגלים כל חלק לחבל בעובי של 3/4 אינץ'; לחתוך ל-3/4 אינץ'. חתיכות. לוחצים ומגלגלים כל חלק במזלג מקומח קלות.
ניוקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Cecchi Chianti Classico עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.