נקניק איטלקי עם רוטב עגבניות-פלפל
נקניק איטלקי עם רוטב עגבניות-פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 602 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם בצל, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: כריך נקניק איטלקי וסנדוויץ ' פונטינה עם בצל, פלפלים, שומר ועגבניות מיובשות, משולשי פלפל אדום עם תבלין איטלקי, ו פלפל אדום ועגבניות.
הוראות
מסננים עגבניות, שומרים מיץ, מניחים עגבניות בצד.
נקניק חום קישורים במחבת nonstick מעל חום בינוני 4 עד 5 דקות בכל צד.
מוסיפים מיץ עגבניות שמורות ומים כוס 1; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, 20 עד 25 דקות או עד מבושל היטב.
פלפלים מטוגנים ובצל בשמן חם במחבת nonstick גדולה אחרת 15 עד 20 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים עגבניות; מבשלים עד מחומם היטב.
הסר קישורי נקניק מ מחבת, השלכת נוזל; לחתוך קישורים לחתיכות בגודל ביס.
מגישים נקניק מעל גבינת פרמזן גריסים; למעלה באופן שווה עם תערובת פלפל.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קישורים איטלקיים מתוקים ג ' ונסונוויל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון